0 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Kies een vakblad

Architectenweb Magazine

AWM is een vaktijdschrift voor architecten en bouwkundigen in Nederland en België. Met actuele thema’s, de nieuwste trends, innovaties en ontwikkelingen in de architectuur is AWM erg populair onder haar lezers.

AWM wordt 6 keer per jaar gepubliceerd (excl. speciale edities). In iedere uitgave staan specifieke thema’s centraal binnen de kaders Techniek, Product & Materiaal en Economie & Praktijk.

Bouwen met Staal

De stichting Bouwen met Staal is de landelijke organisatie voor het gebruik van staal in de bouw. De stichting wil alle partijen in de bouw -van opdrachtgevers tot en met toeleveranciers- ondersteunen bij het toepassen van staal. De activiteiten zijn zo veel mogelijk toegesneden op staaltoepassingen in de industriebouw, utiliteitsbouw, woningbouw en infrastructuur.

Het vakblad “Bouwen met Staal” is het tweemaandelijks onafhankelijke vakblad over staal en staalconstructies, uitgegeven door de stichting Bouwen met Staal. Het tijdschrift is bestemd voor bouwkundig en constructief ontwerpers en wordt gelezen door onder meer architecten, constructeurs, aannemers, staalbouwers en studenten bouwkunde en civiele techniek.

Bouwwereld

Het blad heeft eind 2011 een volledige restyling ondergaan en kent sindsdien een aantal nieuwe katernen die het blad kenmerken. Naast de katernen “Nieuwbouw”, “Renovatie” en “Detail” wordt er elk nummer aandacht geschonken aan een bijzonder project in Nederland of in het buitenland in het artikel “State of the art”. Uitdagende ontwerpen, uitzonderlijke constructies of vernuftig vakmanschap staan in deze artikelen centraal.”State of the art” wordt in 8 pagina’s uitvoerig beschreven en is voorzien van bouwkundige tekeningen en foto’s.

De Bouwwereld wordt per jaar 12 maal uitgegeven.

Het Houtblad

Het Houtblad is het vakblad voor de hout- en bouwsector. De inhoud weerspiegelt de veelzijdigheid van hout en de talloze mogelijkheden die hout biedt. In het vakblad wordt aandacht besteedt aan architectuur, constructieve en bouwfysische aspecten, onderwijs, ambachtelijke en artistieke toepassingen.

Het Houtblad wordt achtmaal per jaar uitgegeven en is gericht op professionals in de hout branche. Het magazine geeft een overzicht van recentelijk opgeleverde projecten waarbij hout als constructief of als toonaangevend materiaal is gebruikt.

Pi, Project & Interieur

Vaktijdschrift over interieurarchitectuur en interieurproducten voor de projectmarkt: kantoren, horeca- en winkelinterieurs, openbare gebouwen, gebouwen in de culturele sector, de zorgsector en het onderwijs.

Iedere uitgaven wordt vormgegeven rond een relevant thema en biedt de lezer gerichte informatie en inspirerende reportages. De redactie bespreekt innovatieve en toonaangevende interieurarchitectuur en vormgeving en recent opgeleverde projecten. Het katern Piazza geeft actuele marktinformatie, seminarverslagen, de beursagenda en personeelsadvertenties.