Projecten van Architectuurstudio HH

Aramis te Roosendaal

Door een fusie van twee wooncorporaties tot Aramis ontstond de behoefte om het wijk- en teamgericht werken beter op één plek te ondersteunen. De bundeling van de klantencentra van verschillende maatschappelijke organisaties tot één loket voor wonen, welzijn en zorg leverde eveneens een nieuwe ruimtebehoefte op. Tegelijkertijd was er de behoefte de werkwijze te moderniseren. De nieuwbouw moest een open en transpante werkomgeving worden. Prettig om in te werken en uitnodigend voor de bezoekers.

DWR te Amsterdam

Het kantoor van Waternet (de vormalige Dienst Waterbeheer en Riolering (DWR) en Hoogheemraadschap Amstel Gooi en Vecht) staat in een bocht van de Amstel. Het gebouw bestaat uit twee torens die verbonden zijn door vier enkele loopbruggen en een dubbele loopbrug. De torens van 13 en 14 verdiepingen zijn aan de zijden die naar elkaar toegekeerd staan rond, en aan de buitenzijden recht.

Faculteit Bètawetenschappen te Utrecht

De Utrechtse faculteit Bètawetenschappen heeft de sombere behuizing in het F.A.F.C. Wentgebouw, ook wel bekend als de ponskaart, verruild voor een extreem open werkomgeving.
In de nieuwe faculteit ligt een groot deel van de werkplekken op terrassen aan een atrium. Een glazen dak zorgt voor overvloedig daglicht op de terrassen.

Muziekcentrum te Utrecht

Een reusachtige pillenstrip verbindt vier muziekzalen met de symfoniezaal van Vredenburg. Onder dit nieuwe beeldmerk van het Muziekpaleis kunnen vijf bands en orkesten tegelijk spelen, zonder overlast voor elkaar en voor de buren. Alles staat hier in het kader van geluid.